www.Japthi.nl nieuwe website

De laatste nieuwsbrief van Maartje van den Brand :

Ik zet hem op de weblog omdat Maartje hulp vraagt en omdat ze nog steeds blij is met iedere nieuwe donor en omdat ik haar werk zo enorm waardeer!!

lieve allemaal

Amsterdam is nog aan het na genieten van, volgens sommige de beste parade ooit, en hier is het een stille maandag.

Het heeft even geduurd maar hij is zo goed als af; de nieuwe website: www.japthi.nl  Lieve Kat, Allain, Aren (voor de prachtige foto’s) en Lin (en Ger), dank jullie wel, het resultaat is super!!

Het waren 2 innoverende weken waarin in heel veel is gedaan en bereikt, bedden, tafels en stoelen zijn besteld en het is wachten op de kasten. Jan,Ad en Emmie, ook vandaag werd weer naar jullie gevraagd. Dank voor jullie bliksem bezoek, wat de volgende keer zeker langer mag zijn! En Jan en Ad; TOP, dank. Door jullie bezoek kreeg ik weer een duwtje in de rug en er werd bevestigd dat Japthi echt op de goede weg zit. En dit soort advies en feedback heeft volgens mij iedereen nodig die in een onmogelijk land als India iets op gaat zetten..

En Jannek, dank voor je steun en wijze woorden. Ik had het niet gered zonder je, deze 2 weken. Ik mis je nu dan ook echt. Goed niet te lang bij stil staan, want aan heimwee hebben we niets.

Ik zou vanaf vandaag 2 nieuwe vrijwilligers krijgen, maar het loopt allemaal even anders. Niet voor niets denk ik dan maar. Ik zeg er nog niet te veel over, want ik wil deze 2 weken even afwachten, maar dat de vrijwilligersorganisatie waarmee ik werk het mij niet makkelijk maakt is een feit. Gelukkig loopt Japthi ongelooflijk goed en heb ik vandaag met de helper-vrouwen afgesproken dat zij meer verantwoordelijkheden krijgen mbt lesgeven en de kinderen, daar waren ze enthousiast over. Misschien moet het dus wel zo zijnx85En in september komt Charlotte uit NL, dus daar kijk ik nu erg naar uit.

Ik gebruik dit medium eigenlijk zelden om iets te vragen, maar mochten er nou mensen zijn die in de maand sept of oktober niets te doen hebben en willen komen helpen, mail mij even en dan kunnen we het er over hebben. Want het gaat er echt van komen, volgende maand is Koni klaar en gaan we verhuizen, ik moet er nog maar niet te veel aan denken, want mijn hoofd loopt over, maar spannend is het wel!

Met de kinderen gaat het goed, Vidhya, het nieuwe meisje, moest vorige week bijna worden opgenomen in het ziekenhuis omdat ze zoveel pijn heeft en niet meer at. Maar dat gaat gelukkig nu weer beter. Het is zo heftig om te zien, omdat ze normaal is, maar een lichaam heeft van een uitgemergeld spastisch meisje, ze weegt ook nog maar 19 kilo. Ze is gelukkig ondanks alles wel vrolijk. De rest van de kinderen zijn zo gek als altijd, maar extra lief voor mij omdat ik nu alleen ben.

Er gebeurd veel, nu ook in Nl, externe dingen waar ik geen invloed op heb. Dat is soms best lastig en verlang nu dan ook extra veel naar huis. Het is niet anders, volgens de astroloog breekt mijn goede periode na 15 november aan, ik kan niet wachten!!

Geniet van de zomer en de vakanties,

Liefs Maart

Mocht je toevallig naar India gaan…en wie heeft er nog duplo-lego over??

 

Advertenties

One thought on “www.Japthi.nl nieuwe website”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s